Skip til hoved indholdet
    Hjem Til borgere og pårørende Aktivitets- og samværstilbuddet på ITC

Aktivitets- og samværstilbuddet på ITC

Det er et succeskriterium for Aktivitets- og samværstilbuddet, at du udfordres hver dag i et udviklingsorienteret og læringsrettet miljø. Aktivitets- og samværstilbuddet er et tilbud til dig, som har behov for aktiviteter, hvor du kan udfolde dig enten individuelt eller sammen med andre.

Samværsgruppen

Samværsgruppen er et tilbud til dig, som har brug for individuel støtte til at gennemføre aktiviteter eller støtte til at være sammen med andre i en mindre gruppe.

Vi lægger vægt på at skabe et struktureret og forudsigeligt miljø med planlægning af ugens aktiviteter.

Aktiviteter

Samværsgruppen tilbyder dig aktiviteter som eksempelvis go-cart (i sommerhalvåret), musik, gåture, cykelture, kreative aktiviteter, deltagelse i Festival m.v.

Samværsgruppen har desuden mulighed for at benytte ITC’s busser til ture.

Skovgruppen

Skovgruppen er en del af Samværsgruppen. Her kan du komme ud hver dag uanset årstiden. I Skovgruppen lægger vi vægt på fysiske aktiviteter, men også på at deltage i kulturelle aktiviteter som eksempelvis besøg på museer. Gruppen har en af ITC’s busser til rådighed hver dag.

Samspilsgruppen

Samspilsgruppen er et tilbud til dig, som har brug for støtte til at gennemføre aktiviteter selvstændigt eller sammen med andre.
Vi lægger vægt på at skabe et miljø, hvor du kan udfolde dig sammen med andre og udvikle dig personligt.

Aktiviteter

Samspilsgruppen tilbyder dig aktiviteter, hvor både fysisk aktivitet, brug af elektroniske medier og mere kreative aktiviteter er i fokus. Samspilsgruppen tilbyder dig aktiviteter som eksempelvis go-cart (i sommerhalvåret), brug af iPad, gåture, cykelture, kreative aktiviteter, deltagelse i Festival m.v.

Samspilsgruppen har desuden mulighed for at benytte ITC’s busser til ture.

Dagtilbuddet ITC

Værkstedsvej 5, 4600 Køge

Åbningstider

Værkstedsvej 5

4600 Køge

Telefon: 56653280
ITC.adm@koege.dk

Åbningstider

Nyttige Genveje