Pædagogstuderende

ITC fungerer som uddannelsested, og vi har oftest 2-3 pædagogstuderende i praktik ad gangen.

Når du er i praktik

Den studerende tilknyttes en gruppe og en praktikvejleder. I de første 14 dage vil der være oplæring og grundig introduktion til ITC. Herefter forventes det, at den studerende kan arbejde på egen hånd i gruppen. Den studerende vil aldrig være alene på ITC, da der altid er personale til stede.

Den studerende vil indgå i den daglige pædagogiske praksis, og den studerendes mål for praktikken vil være grundlaget for den studerendes læringsmuligheder. Derudover vil der blive tilbudt vejledningstimer, som skal medvirke til at understøtte den studerendes læring i et reflekterende samarbejde med praktikvejlederen.


Materiale til praktik


Link til praktikbeskrivelse - ITC Køge 2020.


Beretninger fra tidligere studerende

"Min praktik hos ITC-Køge har været en fornøjelse! Det er nogle rigtig venlige borgere og ansatte på institutionen. Hvis man får Mads som vejleder får man alt den opmærksomhed og tid til spørgsmål som man har brug for, derudover er alle de andre ansatte også mere end villige til at besvare spørgsmål, hvis nu Mads ikke var involveret i situationen. Alt i alt er det eneste jeg fortryder ved praktikken at jeg ikke gemte denne mulighed til en halvårs praktik."

-Una - Studerende i samværsgruppen – sommer 2021


"Jeg har netop afsluttet den korte 1. praktik (7 uger) i samværsgruppen på ITC. Det har været et spændende forløb med god tid til faglig snak og refleksion med både vejleder og resten af det pædagogiske team. Der har i praktikken været rig mulighed for at deltage i de daglige pædagogiske aktiviteter samt afprøve egne idéer og tanker med borgerne. Er man som studerende nysgerrig på hvad det vil sige at arbejde med borgere med psykiske og fysiske udviklingsproblemer så er ITC et rigtig godt sted at være i praktik. "

-Nikolaj - studerende i samværsgruppen - forår 2021

Opdateret af Køge Kommune 02.07.21